vSro Paylaşım Ayzekk VSRo Minion User Source Code

Cevaplar10
Görüntüleme127
ee bu forum ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bunu paylaşan başka biri siz sadece kendi isminizi yapıştırıp paylaşmışsınız kopya gibi source içeriğini bile aynı karşılaştırdım hatta bu src de bir sorun var çözülmüş halini paylaşmışlardı tekrar:rolleyes:

ee bu forum ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bunu paylaşan başka biri siz sadece kendi isminizi yapıştırıp paylaşmışsınız kopya gibi source içeriğini bile aynı karşılaştırdım hatta bu src de bir sorun var çözülmüş halini paylaşmışlardı tekrar:rolleyes:
kral bu src ilk yabancı forumda paylaşıldı orayı söylüyorsan bilemiyorum ama maksadın birilerini yalamaksa yalayabilirsin sıkıntı yok. sana bu benim diyen olmadı salatalık olmaya çalışıyorsan burada cacık yapmıyoruz. private severlere veya db paylaşımlarına bu joymaxın sadece ismini değiştirmişsiniz diye yazdığını görmedim o yüzden bu cevabım.

kral bu src ilk yabancı forumda paylaşıldı orayı söylüyorsan bilemiyorum ama maksadın birilerini yalamaksa yalayabilirsin sıkıntı yok. sana bu benim diyen olmadı salatalık olmaya çalışıyorsan burada cacık yapmıyoruz. private severlere veya db paylaşımlarına bu joymaxın sadece ismini değiştirmişsiniz diye yazdığını görmedim o yüzden bu cevabım.
üslubuna bakılırsa sözlerim sana dokunmuş, SRC i alıp üstüne kendi ismini yazınca sana ait olmuyor,özgünlük başka birşey bir yerden alıp sadece ismini değiştirip piyasaya sürmek başka birşey kral ve ayrıca ben bunu hiçbir yabancı forumda görmedim. Google'a yazınca bir türk forumu çıkıyor yabancı çıkmıyor.

Ayrıca eksik paylaşmışsın bu projenin bir de db si var sadece src paylaşmışsın

üslubuna bakılırsa sözlerim sana dokunmuş, SRC i alıp üstüne kendi ismini yazınca sana ait olmuyor,özgünlük başka birşey bir yerden alıp sadece ismini değiştirip piyasaya sürmek başka birşey kral ve ayrıca ben bunu hiçbir yabancı forumda görmedim. Google'a yazınca bir türk forumu çıkıyor yabancı çıkmıyor.
Ayrıca eksik paylaşmışsın bu projenin bir de db si var sadece src paylaşmışsın
işte senin yalama olduğun buradan belli oluyor denememişsin bile :D bu çalışmada ayzekk diye boşuna yazmıyor. benim paylaştığım databaseyi kendisi oluşturuyor setting e sql bilgilerini ekleyince.

1785427406142.png
senin için endişelenmeye başladım projeyi almışsın isim değiştirmişsin,içinden dosya silmişsin bu tarz durumlarda yz öneririm en azından sağlıklı tamamlar ayrıca ilk verdiğin sürümde böyle bir özellik yok eksik dosyalar var tekrar yüklediysen bilemem.

kullanamıyoruz zaten eksik proje tamamlayıp tekrar paylaşırsan kullanacağız

Konuyu şu anda görüntüleyenler

Yükleniyor...
Şu anda sitemizde 55 Aktif Kullanıcı
Çevrimiçi üyeler
Konular 764
Mesajlar 3,264
Kullanıcılar 1,289
Son üye ServerEdit 
Geri