Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ee bu forum ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bunu paylaşan başka biri siz sadece kendi isminizi yapıştırıp paylaşmışsınız kopya gibi source içeriğini bile aynı karşılaştırdım hatta bu src de bir sorun var çözülmüş halini paylaşmışlardı tekrar
ee bu forum ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama bunu paylaşan başka biri siz sadece kendi isminizi yapıştırıp paylaşmışsınız kopya gibi source içeriğini bile aynı karşılaştırdım hatta bu src de bir sorun var çözülmüş halini paylaşmışlardı tekrar
kral bu src ilk yabancı forumda paylaşıldı orayı söylüyorsan bilemiyorum ama maksadın birilerini yalamaksa yalayabilirsin sıkıntı yok. sana bu benim diyen olmadı salatalık olmaya çalışıyorsan burada cacık yapmıyoruz. private severlere veya db paylaşımlarına bu joymaxın sadece ismini değiştirmişsiniz diye yazdığını görmedim o yüzden bu cevabım.
Sitede yer alan tüm yazı, yorum, görsel, bağlantı, dosya ve diğer paylaşımlar tamamen ilgili kullanıcıların sorumluluğundadır. Kullanıcılar, paylaştıkları içeriklerin yürürlükteki telif hakkı, kişilik hakları, marka hakları ve ilgili tüm yasal mevzuata uygun olduğunu kabul ve taahhüt eder.