Konu Sahibi
: JoyContent
Yeni açılan Silkroad private serverlar: güncel açılış takvimi
Bu konuda JoymaxHub'da tanıtımı yapılan yeni açılan ve yakında açılacak Silkroad private serverları tek tabloda topluyoruz: cap, öne çıkan özellikler ve beta ya da büyük açılış tarihi. Bilgiler sunucu sahiplerinin tanıtım konularından derlenir. Sunucunuzun burada yer almasını istiyorsanız server tanıtım bölümünde bir konu açmanız yeterli.
Son güncelleme: 6 Ekim 2026
Ekim 2026: açılacak ve yeni açılan serverlar
Eylül 2026'da açılanlar
Daha eski açılışlar için server tanıtım bölümüne bakabilirsiniz.
Sık sorulan sorular
Beta ile büyük açılış (grand opening) arasındaki fark nedir?
Beta, sunucunun test dönemidir. Karakterler çoğu zaman büyük açılışta silinir. Büyük açılış ise kalıcı sezonun başladığı tarihtir.
Hangi server tipi bana uygun?
Cap sistemleri, emek server, old school ve play2win farklarını Silkroad PvP Server Rehberi'nde anlattık. Seçim yaparken server seçim rehberine de bakabilirsiniz.
Kendi sunucumu nasıl açarım?
vSRO kurulum rehberi ile başlayıp vSRO Paylaşım Bölümü'ndeki dosyalardan yararlanabilirsiniz.
Not: Tarihler sunucu ekiplerinin duyurularından alınmıştır. Tarih değişikliklerinden ilgili sunucu ekipleri sorumludur.
Bu konuda JoymaxHub'da tanıtımı yapılan yeni açılan ve yakında açılacak Silkroad private serverları tek tabloda topluyoruz: cap, öne çıkan özellikler ve beta ya da büyük açılış tarihi. Bilgiler sunucu sahiplerinin tanıtım konularından derlenir. Sunucunuzun burada yer almasını istiyorsanız server tanıtım bölümünde bir konu açmanız yeterli.
Son güncelleme: 6 Ekim 2026
Ekim 2026: açılacak ve yeni açılan serverlar
| Server | Cap | Öne çıkanlar | Tarih |
|---|---|---|---|
| Efes Online | 120 | 13-14-15 DG, easy PvP, 1 gold | Büyük açılış: 9 Ekim |
| ArkSroOnline | 120 | 101 başlangıç, orta emek ve PvP, 13 DG Nova, 3 hafta beta | Büyük açılış: 30 Ekim |
| Azteca Online | 90 | Only China | Büyük açılış: 2 Ekim |
| Arthur Online | 110 | EU-CH, uzun soluklu, yeni event ve özellikler | Beta: 2 Ekim |
| SroAGE | 110 | Malazgirt sunucusu, IP/PC sınırı 10 | Açılış: 2 Ekim |
| Iron Sro-r | Konuda | iSRO-R tabanlı yeni sunucu | Konuda |
| Eldorado | 60 | Chinese old school | Konuda |
Eylül 2026'da açılanlar
| Server | Cap | Öne çıkanlar | Tarih |
|---|---|---|---|
| Ultra Online | 80 | Only CH, emek server, drop sistemi, 08 DG Sos/Moon | Beta 21 Eylül, açılış 25 Eylül |
| Xian | 100 | CH upgrade, macro, 1x rate, 2.000 $ ödül havuzu | 18 Eylül |
| Efes Online | 110 | 11 DG, uzun soluklu | 18 Eylül |
| Hitsro: Dawn of Valor | 120 | StatTrak, auto alchemy, günlük görev, oyun içi sesli sohbet | Eylül |
| Rome Online | 110 | EU ve CH, 5x exp | Beta 4 Eylül, açılış 11 Eylül |
| Elysia Online | 120 | EU ve CH, silk ve drop sistemi, 13 DG Nova-Sun | 11 Eylül |
| HYPE-R Online | 130 | EU/CH, iSRO dosya kalitesi | 11 Eylül |
Daha eski açılışlar için server tanıtım bölümüne bakabilirsiniz.
Sık sorulan sorular
Beta ile büyük açılış (grand opening) arasındaki fark nedir?
Beta, sunucunun test dönemidir. Karakterler çoğu zaman büyük açılışta silinir. Büyük açılış ise kalıcı sezonun başladığı tarihtir.
Hangi server tipi bana uygun?
Cap sistemleri, emek server, old school ve play2win farklarını Silkroad PvP Server Rehberi'nde anlattık. Seçim yaparken server seçim rehberine de bakabilirsiniz.
Kendi sunucumu nasıl açarım?
vSRO kurulum rehberi ile başlayıp vSRO Paylaşım Bölümü'ndeki dosyalardan yararlanabilirsiniz.
Not: Tarihler sunucu ekiplerinin duyurularından alınmıştır. Tarih değişikliklerinden ilgili sunucu ekipleri sorumludur.
Moderatör tarafında düzenlendi: