vSro Paylaşım vSRO | Sieger Farkı ile Full Fix Jupiter Skill Effect! (Jupiter skilleffect.txt)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sieger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevaplar2
Görüntüleme115
Web sitesi
vsroeditor.com
Mevcut Bakiye
330 ₺
Herkese merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz üzere Jupiter moblarında, skilleffect.txt içerisinde ki eksik skill girdileri nedeni ile bir çok mob, unique eksik atak yapıyor ya da hiç atak yapmıyor.
GM karakteri ile giriş yaptığınız da ise sağ altta kırmızı uyarılar veriyor.

iSRO clientinden skilleffect.txt'yi kullansınız bile ne yazık ki onun içerisinde bile eksik bir çok skill bulunuyor.

Başıma geldiği için tüm Jupiter moblarının skilleffect'lerini çözümledim, eksik olanlarını birebir girdilerini sağlayıp hepsini fixledim.

Bir çok kişinin işine yarayacak, arşivine alacağı bir paylaşımdır.

İndireceğiniz dosya içerisinde 3 adet .txt mevcut. Bunları sırasına göre (Line 1, Line 2 ve Line 3) içeriğinde yazılanlar gibi sırayla yaparsanız
tüm Jupiter moblarının ve uniquelerinin skill hataları giderilecek ve hepsi gerçek ataklarını yapacak, GM karakter ile girdiğiniz de sağ altta ki uyarılardan kurtulacaksınız.

Sieger, deterjan markası değil! :)

Hello everyone,
As you know, many mobs on Jupiter have incomplete or no unique attacks due to missing skill entries in skilleffect.txt.
When you log in with your GM character, it displays red warnings in the bottom right corner.

Even if you use skilleffect.txt from the iSRO client, unfortunately, many skills are still missing.

Since it happened to me, I analyzed the skill effects of all the Jupiter mobs, provided the missing inputs exactly as they were, and fixed them all.

This is a useful post for many people, something they can add to their archives.

The file you will download contains 3 .txt files. If you paste them in order (Line 1, Line 2, and Line 3) as described in their respective lines...
All skill bugs for Jupiter mobs and uniques will be fixed, and they will all perform their true attacks. You will also get rid of the warnings in the bottom right corner when you log in with a GM character.

Sieger is not a detergent brand!:)
***Hidden text: Cannot be quoted.***
Great

Paylasim icin tesekkurler aslan gardasim benim

5,786Konular
7,930Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri