- Discord
- gmgok
- Mevcut Bakiye
- 510 ₺
Konu Sahibi
: mr.karatas35
Merhaba Değerli vSRO Geliştiricileri ve Oyuncular,
Sunucunuza huzur ve gücü aynı anda getirecek, iSRO'nun en sevilen tematik setlerinden biri olan Shaolin Monk setini sizlerle paylaşıyorum. Shaolin tapınaklarının disiplinini ve mistik havasını yansıtan bu özel avatar paketini sunucunuza ekleyerek fark yaratabilirsiniz!
Avatar Bilgileri ve Tanımlamalar:
Aşağıdaki tanımlamaları textdata_object.txt dosyanıza ekleyerek oyun içi isim ve açıklamaları orijinal haliyle kullanabilirsiniz:
İndirme Linki:

Sunucunuza huzur ve gücü aynı anda getirecek, iSRO'nun en sevilen tematik setlerinden biri olan Shaolin Monk setini sizlerle paylaşıyorum. Shaolin tapınaklarının disiplinini ve mistik havasını yansıtan bu özel avatar paketini sunucunuza ekleyerek fark yaratabilirsiniz!
Avatar Bilgileri ve Tanımlamalar:
Aşağıdaki tanımlamaları textdata_object.txt dosyanıza ekleyerek oyun içi isim ve açıklamaları orijinal haliyle kullanabilirsiniz:
- Shaolin Monk Dress (M/F): Kadim dövüş sanatlarının ve iç huzurun simgesi, Shaolin keşiş kıyafeti.
- Shaolin Monk Hat (M/F): Odaklanmayı ve bilgeliği temsil eden geleneksel keşiş başlığı.
- Shaolin Monk Accessory (M/F): Manevi gücü simgeleyen Shaolin tespihi ve aksesuarları.
İndirme Linki:
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.