Rehber Rainbow Six Siege’de Bishop Geri Dönüyor (2026) - Oyun Dünyasından Haberler

Cevaplar0
Görüntüleme17
Discord
qewrty
Mevcut Bakiye
0 ₺

1771224533_cd2e44c6ec093d19.jpg

✍️ Muhammed Kayan | 📅 16.02.2026 - 09:47 | 🏷️ Oyun Haberleri

Oyun dünyasında gündem yaratan bu gelişme, oyuncuların büyük ilgisini çekiyor. Rainbow Six Siege’de Bishop Geri Dönüyor konusuyla ilgili tüm detayları bu rehberde bulabilirsiniz.

Rainbow Six Siege için Year 11 yol haritası açıklandı. Duyurunun en dikkat çeken detayı ise Bishop’un geri dönüşü oldu.

Rainbow Six Siege ’in Paris’te düzenlenen Six Invitational etkinliğinde paylaşılan Year 11 planları, serinin köklerine uzanan sürpriz bir haberi de beraberinde getirdi. Ubisoft’un sahnede yayımladığı kısa tanıtım videosunda, uzun süredir ortalıkta görünmeyen Bishop’un geri döneceği resmen doğrulandı. “Beni çağırıyorsanız durum gerçekten kötüdür” sözleriyle yapılan gönderme, serinin eski oyuncularında güçlü bir nostalji etkisi yarattı.

Rainbow Six Siege İçin Bishop Yeniden Sahada

Bishop, en son 2008 yılında çıkan Rainbow Six Vegas 2’de baş karakter olarak yer almıştı. O dönem oyuncular karakteri erkek ya da kadın olarak özelleştirebiliyordu. Ubisoft, bu kez dönüşün yalnızca erkek versiyon üzerinden gerçekleşeceğini netleştirdi. Böylece Bishop, uzun bir aradan sonra Rainbow evrenine resmi olarak yeniden adım atmış olacak.

1771224534_a98eb66ad00b1fec.jpg

Vegas 2’nin sonunda Bishop’un Rainbow organizasyonunda önemli bir pozisyona yükseldiği biliniyordu. Ancak sonraki oyunlarda karakterden bahsedilmemesi, hayranlar arasında soru işaretleri oluşturmuştu. Yaklaşık yirmi yıl sonra gelen bu dönüş, hem hikâye tarafında yeni kapılar açabileceği hem de Siege’in evrenini daha da genişletebileceği şeklinde yorumlanıyor.

Ubisoft henüz Bishop’un Siege’de nasıl bir rol üstleneceğine dair tüm detayları paylaşmadı. Karakterin oynanabilir bir Operator olarak mı ekleneceği yoksa hikâye odaklı bir konumda mı yer alacağı net değil. Ancak tanıtım tonu, Bishop’un yalnızca kısa süreli bir cameo olmayacağını düşündürüyor.

Rainbow Six Vegas 2, serinin en sevilen yapımlarından biri olarak anılıyor. Bu nedenle Bishop’un geri dönüşü, Rainbow Six Siege topluluğunda önemli bir karşılık bulmuş durumda. Year 11 kapsamında açıklanacak yeni detaylarla birlikte, Bishop’un modern Rainbow ekibindeki yerinin nasıl şekilleneceği daha net ortaya çıkacak.

Bu ve benzeri konulardaki en güncel haberleri takip etmek için forumumuzu düzenli olarak ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik Merlin'in Kazanı kaynağından alınmıştır.

5,786Konular
7,918Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri