- Discord
- Deneme
- Mevcut Bakiye
- 155 ₺

Server Tanıtım Kuralları
JoymaxHub üzerinde reklam ve tanıtım yapacak tüm üyeler bu kuralları kabul etmiş sayılır.
1. Tanıtım İçeriği
Açılan her tanıtım konusunun, serveri yeterince tanıtan açıklayıcı bir yazı veya görsel afiş içermesi zorunludur. Yetersiz içerikli konular yönetim tarafından kaldırılabilir.
2. Konu Başlığı ve Yapısı
- Her konu yalnızca tek bir server adı için açılabilir.
- Konu başlıkları açıldıktan sonra değiştirilemez; kalıcı bir başlık seçilmesi önerilir.
- Aynı konu üzerinden farklı server isimleriyle devam edilmesi kesinlikle yasaktır.
3. Reklam ve Ücretlendirme
- Standart tanıtım konuları ücretlidir.
- Sabit (üstte kalan) konular için ek ücret uygulanır.
- Her ödeme yalnızca tek bir tanıtım konusu için geçerlidir.
- Konu açıldıktan sonra server kapanması veya reklam durdurulması durumunda ücret iadesi yapılmaz.
4. Server Aktifliği ve Erişim
- Server kapandığında veya web sitesine erişilememesi durumunda konu "Kapanan Serverlar" kategorisine taşınır.
- Bu kategoriye alınan konular üzerinde düzenleme yapılamaz ve geri taşınmaz.
5. Güvenlik ve Zararlı Yazılım
- Tanıtılan web sitesinde virüs, trojan veya zararlı yazılım tespit edilmesi durumunda ilgili kullanıcıya tek seferlik uyarı verilir.
- Uyarıya rağmen sorun giderilmezse konu kalıcı olarak silinir.
6. Yorumlar ve Geri Bildirimler
- Tanıtım konuları olumlu ve olumsuz tüm yorumlara açıktır.
- Yorum almak istemeyen kullanıcılar konularını kilitleyebilir.
- Hakaret, iftira veya karalama içeren mesajlar yönetime bildirilebilir.
7. Bağlantı ve Link Paylaşımı
- Konu içinde yalnızca servera ait resmi web sitesi ve sosyal medya bağlantıları paylaşılabilir.
- Başka forumlara, sunucu firmalarına veya rakip platformlara ait link ve logolar kesinlikle yasaktır.
8. Bot Kullanımı ve Spam
- Konunun bot, sahte hesap veya spam yoluyla yükseltilmesi kesinlikle yasaktır.
- İhlal tespit edildiğinde konu silinir; ücret iadesi yapılmaz.
9. Görsel ve Medya Kullanımı
- Yalnızca kendi serverınıza ait logo, ekran görüntüsü ve sosyal medya görselleri kullanılabilir.
- Başka firmalara veya sunuculara ait içerik tespit edilmesi durumunda konu silinir ve üyelik sonlandırılır.
10. Arşivlenen Serverlar
- Aktif olmayan veya yönetim tarafından kapatılan serverlar arşivlenir.
- Arşivlenen konular düzenlenemez ve silinemez.
Kural İhlali ve Yaptırımlar
- Konu Silme: Kural ihlali tespit edildiğinde konu, kasıtlı olup olmadığına bakılmaksızın silinir.
- Yönetim Yetkisi: Uygulanan yaptırımlar tamamen JoymaxHub yönetiminin takdirindedir.
- Üyelik İptali: Kuralları ihlal eden veya yönetime karşı uygunsuz dil kullanan kullanıcıların üyeliği süresiz olarak askıya alınabilir.
- Kara Liste: Kara listeye alınan kullanıcılar JoymaxHub üzerinde reklam veremez.
- Silinen Konular: Silinen konular kural olarak geri yüklenmez. Yönetim yalnızca istisnai durumlarda farklı karar verebilir.
- Ücret İadesi: Kural ihlali nedeniyle silinen veya iptal edilen konular için ücret iadesi yapılmaz.
Sorularınız için yönetim ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
— JoymaxHub Yönetim Ekibi
— JoymaxHub Yönetim Ekibi
Moderatör tarafında düzenlendi: