Duyuru Private Server Tanıtım Alanı Kuralları

Cevaplar0
Görüntüleme421
Discord
Deneme
Mevcut Bakiye
155 ₺

dark logo.png

Server Tanıtım Kuralları
JoymaxHub üzerinde reklam ve tanıtım yapacak tüm üyeler bu kuralları kabul etmiş sayılır.

1. Tanıtım İçeriği​

Açılan her tanıtım konusunun, serveri yeterince tanıtan açıklayıcı bir yazı veya görsel afiş içermesi zorunludur. Yetersiz içerikli konular yönetim tarafından kaldırılabilir.

2. Konu Başlığı ve Yapısı​

• Her konu yalnızca tek bir server adı için açılabilir.
  • Konu başlıkları açıldıktan sonra değiştirilemez; kalıcı bir başlık seçilmesi önerilir.
  • Aynı konu üzerinden farklı server isimleriyle devam edilmesi kesinlikle yasaktır.

3. Reklam ve Ücretlendirme​

• Standart tanıtım konuları ücretlidir.
  • Sabit (üstte kalan) konular için ek ücret uygulanır.
  • Her ödeme yalnızca tek bir tanıtım konusu için geçerlidir.
  • Konu açıldıktan sonra server kapanması veya reklam durdurulması durumunda ücret iadesi yapılmaz.

4. Server Aktifliği ve Erişim​

• Server kapandığında veya web sitesine erişilememesi durumunda konu "Kapanan Serverlar" kategorisine taşınır.
  • Bu kategoriye alınan konular üzerinde düzenleme yapılamaz ve geri taşınmaz.

5. Güvenlik ve Zararlı Yazılım​

• Tanıtılan web sitesinde virüs, trojan veya zararlı yazılım tespit edilmesi durumunda ilgili kullanıcıya tek seferlik uyarı verilir.
  • Uyarıya rağmen sorun giderilmezse konu kalıcı olarak silinir.

6. Yorumlar ve Geri Bildirimler​

• Tanıtım konuları olumlu ve olumsuz tüm yorumlara açıktır.
  • Yorum almak istemeyen kullanıcılar konularını kilitleyebilir.
  • Hakaret, iftira veya karalama içeren mesajlar yönetime bildirilebilir.

7. Bağlantı ve Link Paylaşımı​

• Konu içinde yalnızca servera ait resmi web sitesi ve sosyal medya bağlantıları paylaşılabilir.
  • Başka forumlara, sunucu firmalarına veya rakip platformlara ait link ve logolar kesinlikle yasaktır.

8. Bot Kullanımı ve Spam​

• Konunun bot, sahte hesap veya spam yoluyla yükseltilmesi kesinlikle yasaktır.
  • İhlal tespit edildiğinde konu silinir; ücret iadesi yapılmaz.

9. Görsel ve Medya Kullanımı​

• Yalnızca kendi serverınıza ait logo, ekran görüntüsü ve sosyal medya görselleri kullanılabilir.
  • Başka firmalara veya sunuculara ait içerik tespit edilmesi durumunda konu silinir ve üyelik sonlandırılır.

10. Arşivlenen Serverlar​

• Aktif olmayan veya yönetim tarafından kapatılan serverlar arşivlenir.
  • Arşivlenen konular düzenlenemez ve silinemez.

Kural İhlali ve Yaptırımlar​

• Konu Silme: Kural ihlali tespit edildiğinde konu, kasıtlı olup olmadığına bakılmaksızın silinir.
  • Yönetim Yetkisi: Uygulanan yaptırımlar tamamen JoymaxHub yönetiminin takdirindedir.
  • Üyelik İptali: Kuralları ihlal eden veya yönetime karşı uygunsuz dil kullanan kullanıcıların üyeliği süresiz olarak askıya alınabilir.
  • Kara Liste: Kara listeye alınan kullanıcılar JoymaxHub üzerinde reklam veremez.
  • Silinen Konular: Silinen konular kural olarak geri yüklenmez. Yönetim yalnızca istisnai durumlarda farklı karar verebilir.
  • Ücret İadesi: Kural ihlali nedeniyle silinen veya iptal edilen konular için ücret iadesi yapılmaz.

Sorularınız için yönetim ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.
— JoymaxHub Yönetim Ekibi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu şu anda görüntüleyenler

Yükleniyor...
Şu anda sitemizde 105 Aktif Kullanıcı
Çevrimiçi üyeler
Konular 764
Mesajlar 3,263
Kullanıcılar 1,289
Son üye ServerEdit 
Geri