- Ticaret Puanı
- 0
- Discord
- JSRO
- Mevcut Bakiye
- 0 ₺
başarılarınızın devamını diliyorum çok güzel bi server YARAMAZSWORD
Güzel düşünülmüş, uzun soluklu bir oyun olmuş. Başarılar
LooneyDinoco
Yeni başladım. Yeni başladım derken silkroada yeni başladım. Beynim yumuş yumuş. İnt mi vereyim Str mi vereyim. Garment neymiş Armor neymiş. Gerçekten bu kadar detaya gerek var mı? blue denen sistemi hala çözemedim. Gel gelelim arkadaş önerisiyle private başlamak istedim. Server keyifli en azından benim anladığım kadarıyla. Açıkçası 20 lerim bitti 30 larda da küfür sarmıyor ki bu serverde küfüre pek müsamma yok. Kaliteli kişilerle denk geldim şuana değin. Takıldığım çoğu yerde yardımcım olan kuş kafalı adam ismin aklıma gelmedi burdan da teşekkür ederim.
Kullanıcı adım: StajyerPlayr veteranlar az bilgi desteği sağlarsanız sevinirim.
Kullanıcı adım: StajyerPlayr veteranlar az bilgi desteği sağlarsanız sevinirim.
Hayatımda ilk defa sikroad'a buranın 40 cap le buluştum arkadaşlarım sayesinde bu kadar güzel bir oyun olduğunu hiç beklemiyordum, emeğin karşılığını bulduğu yer olarak burayı gösterebilirim ben çok keyif aldım burdan hala da aktif olarak oynuyorum teşekkürler yönetim 
ThePatR10
ThePatR10
Daha da iyi olması dileğiyle
IGN: Kinq_NUK3R
IGN: Kinq_NUK3R
Son düzenleme:
Selamlar yıllarca devam edecek güzel bir sw olsun inşallah.
IGN : Lykei
- Ticaret Puanı
- 0
- Discord
- GlorFindel77
- Mevcut Bakiye
- 0 ₺
Guts hadi bakalım
Keyif alabileceğiniz ve yönetimin oyunla ilgilendiği sağlam bir server
DoomKeeper
DoomKeeper
Konuyu görüntüleyenler
Yükleniyor...
Yükleniyor...
Etiketler
- Etiketler
- 60cap jsro jynora silkroad silkroad private server silkroad private server 2025 silkroad private server 2026 silkroad private server advertising silkroad private server cap silkroad private server tanıtım silkroad private server tanıtımı silkroad private server tanıtımlar silkroad private server tanıtımları silkroad pserver silkroad pserver advertising silkroad pvp silkroad pvp 2024 en iyi serverlar silkroad pvp 2026 en iyi serverlar silkroad pvp server silkroad pvp server 2025 silkroad pvp server 2026 silkroad pvp server advertising silkroad pvp server cap silkroad pvp server tanıtım silkroad pvp server tanıtımı silkroad pvp server tanıtımlar silkroad pvp server tanıtımları silkroad pvp serverlar silkroad pvp serverler silkroad pvp serverler 120 cap sro sro private server sro private server advertising sro private server tanıtım sro private server tanıtımı sro private server tanıtımlar sro private server tanıtımları sro pserver sro pserver advertising sro pvp sro pvp advertising sro pvp cap sro pvp cap server sro pvp server sro pvp server 2026 sro pvp server advertising sro pvp server cap sro pvp server tanıtım sro pvp server tanıtımı sro pvp server tanıtımlar sro pvp server tanıtımları sro pvp serverlar sro pvp serverler sro türkçe sro türkçe konular