vSro Paylaşım [ÇÖZÜM] Sro_Client Aniden Kapanma ve ? Hatasına Son! (Anti-Crash Bypass)

Cevaplar8
Görüntüleme499
Discord
aloneanqel1453
Mevcut Bakiye
820 ₺

1780181941_425eaf96b00e9e47.png

VSRO | Sro_Client Aniden Kapanma, .DMP Dosyaları ve ????????? Hatasına KESİN SON! (Saf Inline ASM Bypass)

Selamlar herkese!
Ya tam kervan çekerken ya da unique keserken oyunun zart diye kapanıp suratınıza o meşhur ????????? hatasını çarpmasından gına gelmedi mi? Ya da klasöre habire .dmp dosyası tükürüp masaüstüne atmasından?

Peki Bu Client Neden Trip Atıp Kapanıyor?

Oyun aslında her zaman sistem bozulduğu için çökmüyor beyler. Joymax, oyunu yaparken araya tuzaklar bırakmış. Oyun olur da ufak tefek anlamadığı bir şeyle karşılaşırsa (mesela hatalı bir efekt, eksik bir .bmb dosyası veya tuhaf bir paket), "Aman sistem bozulmasın, ben en iyisi klasöre bi tane .dmp dosyası yazıp kendimi imha edeyim" diyor.

İkinci ve en büyük sorun ise C++ dilinin donanımsal çöküşleri (Null Pointer). Eksik bir çimen veya karakter zırhı sildiğinizde, oyun hafızada o objeyi bulamadığı için "0" (Sıfır) adresine gidiyor ve Windows anında Access Violation hatası verip oyunu çökertiyor.

Normalde bunu çözmek için DLL kullanmak veya Code Cave (Mağara) açmak gerekir. Ama biz bugün, HİÇBİR DLL VE MAĞARA KULLANMADAN, oyunun kendi kodları arasındaki çöp kodları (padding) silip yer açarak, kendi yazdığımız %100 Saf Güvenlik Yamasını orijinal satırların içine gömeceğiz! Client'a resmen şunu diyeceğiz: "Kardeşim panik yapma, dmp dosyası filan oluşturma, anlamadığın eksik objeyi ekrana çizme ama oyunu da sakın kapatma, işine bak!"

Gerekenler
Sadece x32dbg programı. Başka da bir şeye ihtiyacımız yok.

Hadi Yapalım (Adım Adım x32dbg Rehberi)

Sonuç
Artık client en ufak bir eksik BSR veya DDJ dosyasında "Ben oynamıyorum!" diyerek kendini kapatmayacak, size .dmp dosyası fırlatmayacak. DLL olmadan, Code Cave (Mağara) kullanılmadan yapılan bu saf Inline ASM Yaması sayesinde, oyunda bozuk bir obje varsa onu çizmeyi es geçecek ama sizi oyunda tutmaya tam gaz devam edecek. (Örneğin zırh dosyası bozuksa karakteriniz çıplak gözükecek ama oyun kapanmayacak!)

Hepinize iyi oyunlar, bol sunlar dilerim! :)

VSRO | Sro_Client Aniden Kapanma, .DMP Dosyaları ve ????????? Hatasına KESİN SON! (Saf Inline ASM Bypass)

Selamlar herkese!
Ya tam kervan çekerken ya da unique keserken oyunun zart diye kapanıp suratınıza o meşhur ????????? hatasını çarpmasından gına gelmedi mi? Ya da klasöre habire .dmp dosyası tükürüp masaüstüne atmasından?

Oyun aslında her zaman sistem bozulduğu için çökmüyor beyler. Joymax, oyunu yaparken araya tuzaklar bırakmış. Oyun olur da ufak tefek anlamadığı bir şeyle karşılaşırsa (mesela hatalı bir efekt, eksik bir .bmb dosyası veya tuhaf bir paket), "Aman sistem bozulmasın, ben en iyisi klasöre bi tane .dmp dosyası yazıp kendimi imha edeyim" diyor.

İkinci ve en büyük sorun ise C++ dilinin donanımsal çöküşleri (Null Pointer). Eksik bir çimen veya karakter zırhı sildiğinizde, oyun hafızada o objeyi bulamadığı için "0" (Sıfır) adresine gidiyor ve Windows anında Access Violation hatası verip oyunu çökertiyor.

Normalde bunu çözmek için DLL kullanmak veya Code Cave (Mağara) açmak gerekir. Ama biz bugün, HİÇBİR DLL VE MAĞARA KULLANMADAN, oyunun kendi kodları arasındaki çöp kodları (padding) silip yer açarak, kendi yazdığımız %100 Saf Güvenlik Yamasını orijinal satırların içine gömeceğiz! Client'a resmen şunu diyeceğiz: "Kardeşim panik yapma, dmp dosyası filan oluşturma, anlamadığın eksik objeyi ekrana çizme ama oyunu da sakın kapatma, işine bak!"

Gerekenler

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sonuç
Ellerine sağlık

Paylaşım için teşekkürler

VSRO | Sro_Client A DEFINITIVE SOLUTION to Sudden Shutdowns, .DMP Files, and ????????? Errors! (Pure Inline ASM Bypass)

Greetings everyone!
Aren't you tired of the game suddenly crashing and throwing that infamous ????????? error in your face, either while you're pulling a caravan or killing a unique monster ? Or constantly spitting .dmp files into the folder and throwing them onto your desktop?

So why does this client keep crashing and shutting down?

The game doesn't always crash because the system malfunctions, guys. Joymax has planted traps in the game during development. If the game encounters something it doesn't understand (like a faulty effect, a missing .bmb file, or a strange package), it thinks, "To avoid a system malfunction, I might as well write a .dmp file to the folder and self-destruct. "

The second and biggest problem is hardware-related crashes (Null Pointers) in the C++ language. When you delete a missing blade of grass or character armor, the game cannot find that object in memory and goes to address "0" (zero), causing Windows to immediately give an Access Violation error and crash the game.

Normally, solving this would require using a DLL or opening a Code Cave. But today, WITHOUT USING ANY DLLS OR CAVES , we will delete the junk code (padding) within the game's own code to free up space, and embed our own 100% Pure Security Patch into the original lines! We'll essentially tell the client: "Hey buddy, don't panic, don't create any dmp files, don't draw the missing object you don't understand on the screen, but whatever you do, don't close the game, just get on with your work!"

Requirements
We just need the x32dbg program. Nothing else.

Let's Do It (Step-by-Step x32dbg Guide)
***Hidden text: Cannot be quoted.***

Conclusion
Great

Selamlar herkese!

Gerekenler

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sonuç
Harika

Basit hatalarda başarılı, lakin hataları dump'a yazıyor zaten. Önemli olan, hataları dumptan bulunmayan crash sorunları.

Konuyu şu anda görüntüleyenler

Yükleniyor...
Şu anda sitemizde 90 Aktif Kullanıcı
Çevrimiçi üyeler
Konular 733
Mesajlar 3,188
Kullanıcılar 1,283
Son üye dayko59
Geri