Rehber Assassin’s Creed Serisi Yeni Liderini Duyurdu (2026) | Güncel Bilgiler

Cevaplar0
Görüntüleme45
Discord
qewrty
Mevcut Bakiye
0 ₺

1771894102_8edc711084cdf8ed.jpg

✍️ Muhammed Kayan | 📅 24.02.2026 - 03:42 | 🏷️ Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Serisi Yeni Liderini Duyurdu hakkında merak edilen her şeyi derledik. İşte bilmeniz gereken tüm detaylar ve son gelişmeler.

Assassin’s Creed için duyurulan yeni liderlik ekibi, markanın uzun vadeli vizyonu ve üretim stratejisi açısından önemli bir döneme işaret ediyor.

Ubisoft’un yeniden yapılanma sürecinin ardından gözler Assassin’s Creed serisinin geleceğine çevrilmişti. Birden fazla Assassin’s Creed projesinin geliştirme aşamasında olduğu biliniyor ve şimdi bu projelerin arkasındaki yeni liderlik yapısı da netleşti. Paylaşılan resmi bilgilere göre seri, marka, içerik ve üretim tarafında üçlü bir yönetim modeline geçiyor.

Assassin’s Creed İçin Üçlü Liderlik Dönemi

Yeni yapıya göre Martin Schelling, Assassin’s Creed markasının başına geçiyor. Schelling, serinin genel stratejisi ve uzun vadeli vizyonundan sorumlu olacak. Daha önce Revelations, Black Flag, Origins ve Valhalla gibi önemli oyunlarda liderlik pozisyonlarında yer alan Schelling, son olarak Ubisoft’ta Chief Production Officer görevini yürütüyordu. Bu deneyim, markanın kurumsal ve stratejik tarafında güçlü bir süreklilik sağlama amacı taşıyor.

We have an update on the future of Assassin’s Creed.

Today we’re introducing new members of the leadership team that will steer the franchise's ambitious new chapter.

- Martin Schelling - Head of AC Brand
- Jean Guesdon - Head of Content
- François De Billy - Head of… pic.twitter.com/1AJXxOhypu
— Assassin's Creed (@assassinscreed) February 23, 2026

Jean Guesdon ise Head of Content olarak kreatif yönü üstlenecek. Origins ve Black Flag’in kreatif direktörlüğünü yapmış olan Guesdon, serinin genel yaratıcı vizyonunu yönlendirecek ve geliştirilen oyunlara içerik anlamında rehberlik edecek. Bu pozisyon, özellikle farklı stüdyolar arasında yürütülen projelerde tutarlı bir anlatı ve tasarım dili oluşturmak açısından kritik.

Üretim tarafında ise François de Billy, Head of Production Excellence rolünü üstleniyor. Daha önce Valhalla ve Origins’te Production Director olarak görev yapan de Billy, üretim süreçlerinin güçlendirilmesi ve markanın genel operasyonel verimliliğinin artırılmasından sorumlu olacak. Bu hamle, son yıllarda Ubisoft’un karşılaştığı geliştirme gecikmeleri ve kalite tartışmaları düşünüldüğünde stratejik bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu üçlü yapı, Assassin’s Creed serisinin hem yaratıcı hem de operasyonel anlamda daha merkezi ve kontrollü bir yönetim modeline geçeceğini gösteriyor. Önümüzdeki dönemde çıkacak projeler, bu yeni liderlik yaklaşımının sonuçlarını doğrudan yansıtacak.

Bu ve benzeri konulardaki en güncel haberleri takip etmek için forumumuzu düzenli olarak ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik Merlin'in Kazanı kaynağından alınmıştır.

5,786Konular
7,930Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri