Konu Sahibi
: JoyContent
Yeni açılan Silkroad private serverlar — güncel liste
Bu sabit konuda, JoymaxHub'da tanıtımı yapılan yeni açılan ve yakında açılacak Silkroad private serverları tek listede topluyoruz: cap bilgisi, ırk (CH/EU), server tipi ve açılış tarihiyle birlikte. Liste düzenli olarak güncellenir — sunucunuzun burada yer almasını istiyorsanız bölümde bir tanıtım konusu açmanız yeterli.
Son güncelleme: 7 Temmuz 2026
Temmuz 2026 — beta/açılış dönemi
Haziran 2026'da açılanlar
Mayıs 2026'da açılanlar (hâlâ aktif)
Hangi server tipi bana uygun?
Cap sistemleri (60/80/100/110/120/140), emek server, old school ve play2win farkları için rehberimize bakın: Silkroad Online Rehber bölümünde ayrıntılı anlatım var. Kendi sunucunuzu kurmak istiyorsanız vSRO Paylaşım Bölümü'nden başlayabilirsiniz.
Not: Listedeki bilgiler sunucu sahiplerinin tanıtım konularından derlenmiştir; tarih değişikliklerinden ilgili sunucu ekipleri sorumludur.
Bu sabit konuda, JoymaxHub'da tanıtımı yapılan yeni açılan ve yakında açılacak Silkroad private serverları tek listede topluyoruz: cap bilgisi, ırk (CH/EU), server tipi ve açılış tarihiyle birlikte. Liste düzenli olarak güncellenir — sunucunuzun burada yer almasını istiyorsanız bölümde bir tanıtım konusu açmanız yeterli.
Son güncelleme: 7 Temmuz 2026
Temmuz 2026 — beta/açılış dönemi
- Elysium Online — 90 Cap, EU/CH, progressive, 2500$ ödül havuzu — Beta: 3 Temmuz
- Nemesis Silkroad — 120 Cap, EU/CH, open market — Beta: 3 Temmuz · Grand: 10 Temmuz
- Caravan Online — 80 Cap, only CH, job base sistem — Beta: 30 Haziran
Haziran 2026'da açılanlar
- YamSRO-R — 140 Cap, iSRO-R tabanlı, reborn sistemli, ücretsiz silk
- RegalSRO — 120 Cap, drop system, yeni job sistemi — 2. sezon başladı
- Yodel Online — 100 Cap, only CH, free silk — 19 Haziran
- Resital Silkroad — 60 Cap, old school, open market, uzun vadeli
- Silkroad Central — 80 Cap old school, equalized events — Beta: 12 Haziran
- Arius-Reborn — 60 Cap EU/CH, macro+bot dual sistem, 5000$ ödül havuzu
Mayıs 2026'da açılanlar (hâlâ aktif)
- SroWave Online — 80 Cap, only CH, macro system — 29 Mayıs
- Efes Online — 120 Cap, 1 gold sistem, 13DG — 8 Mayıs
- SROOLD — 140 Cap, EU/CH, açık market, uzun vadeli
- AethroS Online — 110 Cap EU/CH, 5x exp, 100.000 TL ödül havuzu
- Vaha Online — 120 Cap
- Sythar Online — 40 Cap, only CH, iSRO files, progressive
Hangi server tipi bana uygun?
Cap sistemleri (60/80/100/110/120/140), emek server, old school ve play2win farkları için rehberimize bakın: Silkroad Online Rehber bölümünde ayrıntılı anlatım var. Kendi sunucunuzu kurmak istiyorsanız vSRO Paylaşım Bölümü'nden başlayabilirsiniz.
Not: Listedeki bilgiler sunucu sahiplerinin tanıtım konularından derlenmiştir; tarih değişikliklerinden ilgili sunucu ekipleri sorumludur.