- Discord
- qewrty
- Mevcut Bakiye
- 0 ₺
Oyun dünyasında gündem yaratan bu gelişme, oyuncuların büyük ilgisini çekiyor. Yönetim Simülasyonu Manifesto PC İçin Duyuruldu konusuyla ilgili tüm detayları bu rehberde bulabilirsiniz.
Manifesto adıyla duyurulan yeni yönetim simülasyonu, PC oyuncularını alışılmışın dışında temaları merkezine alan bir deneyime davet ediyor.
Bağımsız oyun dünyasında dikkat çeken projelere imza atan ekiplerden gelen yeni bir duyuru, yönetim simülasyonu türüne farklı bir bakış açısı kazandırmaya hazırlanıyor. Manifesto , klasik büyüme ve kâr odaklı oynanışın ötesine geçerek modern iş dünyasının karanlık taraflarını sahneye taşıyor. PC platformu için hazırlanan yapım, tonu ve ele aldığı konularla şimdiden merak uyandırmış durumda. Manifesto’nun sunduğu deneyim, oyuncuları etik sınırların sürekli zorlandığı bir yöneticilik sürecine davet ediyor.
Manifesto Nasıl Bir Yönetim Simülasyonu Sunuyor?
No More Robots ve Breakpoint Games tarafından duyurulan Manifesto, PC için Steam üzerinden çıkış yapacak. Oyun, bir şirket yöneticisi olarak oyuncuyu zorlu kararlarla baş başa bırakmayı hedefliyor. Amaç yalnızca büyümek değil, aynı zamanda hissedarların bitmek bilmeyen taleplerini karşılamak.
Manifesto’nun merkezinde, çalışan yönetimi ve satış hedefleri bulunuyor. Oyuncular, kadro kurmaktan işten çıkarmalara kadar pek çok kararı almak zorunda kalıyor. Oyun, bu süreci bilinçli olarak abartılı ve sert bir dille ele alarak klasik simülasyon anlayışından ayrılıyor. Bu yaklaşım, Manifesto’yu benzer türdeki yapımlardan ayıran temel unsurlardan biri olarak öne çıkıyor.
Yapımda yer alan oynanış unsurları da bu temayı destekleyecek şekilde tasarlanmış. Gerçekçi olmayan satış hedefleri, geçici güçlendirmeler ve şirketi hızla büyütmeye yönelik mekanikler, oyuncu üzerinde sürekli bir baskı hissi yaratmayı amaçlıyor. Bu da yönetim sürecini yalnızca stratejik değil, aynı zamanda psikolojik bir sınava dönüştürüyor.
Manifesto’nun PC sürümü için kesin bir çıkış tarihi paylaşılmasa da oyunun 2026 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ayrıca şu anda erişime açık bir demo sürümü bulunuyor. Bu demo, Manifesto’nun tonunu ve oynanış yaklaşımını yakından görmek isteyen oyuncular için ilk somut fırsatı sunuyor.
Konuyla ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.
Bu içerik Merlin'in Kazanı kaynağından alınmıştır.