İçeriğe geç
Türkiye'nin SRO tanıtım & topluluk platformu

Yardım Yeni Görev Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ramuvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevaplar1
Görüntüleme180
Discord
Ramuvo
Mevcut Bakiye
0 ₺
Selamlar @Sieger hocamın videolarını izleyerek quest ekledim herşey sorunsuz calısıyor fakat yapamadığım şey şu örnek görev 10-20 lw arası gözüksün istiyorum her levelde gözüküyor
ve birde görevi sınırsız yapabiliyorum 1 kere yapıldıktan sonra birdaha alınmasın istiyorum lua harici bunun için sqlden bi ayar mı yapmam gerek iyi formlar

SQL:
function QNO_RAMUVO_KILL_10_20()
  QUESTID = LuaGetQuestID("QNO_RAMUVO_KILL_10_20")
  LuaSetStartCodition(2, QSC_QUEST, QSC_LEVEL, 10, 20)
  QM_CONVERSATION = 1
  LuaSetStartMethod(QM_CONVERSATION, 1, "NPC_CH_TICKET")
  LuaInsertMissionOrCompleteNpc("NPC_CH_TICKET")
  LuaQuestInsertNpc(1, "NPC_CH_TICKET")
  LuaInsertDependancyQuests(1, "QEV_ALL_BASIC_0")
  LuaSetAchievementLimit(1)
  LuaSetMissionDataSize(QUESTID, 1)
  LuaSetMissionData_EX(QUESTID, 0, MISSION_TYPE_KILL_MONSTER, "SN_CON_QNO_RAMUVO_KILL_10_20", 14, "MOB_CH_STRONG_YEOHA","MOB_CH_YEOHA_CLON","MOB_CH_YEOHA","MOB_CH_BANDIT_CLON","MOB_CH_BANDITARCHER","MOB_CH_TIGER_CLON","MOB_CH_TIGER","MOB_CH_BANDITARCHER_CLON","MOB_CH_BANDIT","MOB_CH_WHITETIGER_CLON","MOB_CH_STRONG_WHITETIGER_CLON","MOB_CH_WHITETIGER","MOB_CH_CHAKJI_CLON","MOB_CH_CHAKJI", 0, 150, 0, 1)
  InsertQuestMenuStringList("NPC_CH_TICKET", 8, "BASIC_MENUSTRING_GREETING", "SN_NPC_CH_TICKET_QS", "BASIC_MENUSTRING_REQUEST_ACCEPT_QUEST", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_01", "BASIC_MENUSTRING_AT_ACCEPT", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_02", "BASIC_MENUSTRING_AT_DENY", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_03", "BASIC_MENUSTRING_NOT_ACHIEVED", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_04", "BASIC_MENUSTRING_INVENTORY_FULL", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_05", "BASIC_MENUSTRING_ACHIEVED", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_06", "BASIC_MENUSTRING_ACHIEVED_NOW", "SN_TALK_QNO_RAMUVO_KILL_10_20_07")
  LuaSetMissionCompleteNum(0)
  PAY_ITEM_METHOD_EXACT = 1
  LuaSetAchievedItem(1, 2070950, 5950, 0, 1, "ITEM_RAMUVO_WHELL_1", 2)
  LuaSetAchievedSkillPont(0)
end

you need to check lvl in refquest also table

Konuyu şu anda görüntüleyenler

Yükleniyor...
Şu anda sitemizde 4,286 Aktif Kullanıcı
Çevrimiçi üyeler
Konular 1,026
Mesajlar 3,651
Kullanıcılar 1,478
Son üye ZeNitH
Geri