- Discord
- Delix
- Mevcut Bakiye
- 0 ₺
Merhabalar öncelikle forum siteniz hayırlı olsun.
vSro'da Promaker'in paylaşmış olduğu Raider Defender map'ini oyunuma entegre ettim.
Database RefRegion , RefInstanceWorldRegion ve RefRegionBindaccocServer bilgilerini doldurdum.
Akabinde GameServer crash olmasından dolayı Raider 120Cap Datasını filesime kopyaladım Crash problemini çözdüm.
Media bölümünde bulunan bilgileri de doldurdum (textzonename , refregion)
Map bölümünde ki object.ifo ( Raider 120cap map'den çıkartıp kendi map.pk2 aktardım.)
Lakin /warp ile 22957 ile gitmeye çalıştığımda dc yiyorum.
_Char bölümünden kordinatları doldurduğumda oyuna giriş yaptığımda Karakter seçim ekranında start butonuna tıkladıktan sonra dc yiyorum.
/wp yaptığımda Survival Togui gibi yerler çıkıyor Defend Tower çıkmıyor.
Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. İyi forumlar.
vSro'da Promaker'in paylaşmış olduğu Raider Defender map'ini oyunuma entegre ettim.
Database RefRegion , RefInstanceWorldRegion ve RefRegionBindaccocServer bilgilerini doldurdum.
Akabinde GameServer crash olmasından dolayı Raider 120Cap Datasını filesime kopyaladım Crash problemini çözdüm.
Media bölümünde bulunan bilgileri de doldurdum (textzonename , refregion)
Map bölümünde ki object.ifo ( Raider 120cap map'den çıkartıp kendi map.pk2 aktardım.)
Lakin /warp ile 22957 ile gitmeye çalıştığımda dc yiyorum.
_Char bölümünden kordinatları doldurduğumda oyuna giriş yaptığımda Karakter seçim ekranında start butonuna tıkladıktan sonra dc yiyorum.
/wp yaptığımda Survival Togui gibi yerler çıkıyor Defend Tower çıkmıyor.
Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim. İyi forumlar.