Valorant’ta Arkadaşa Skin Gönderme (Adım Adım Anlatım)

Cevaplar0
Görüntüleme249
Mevcut Bakiye
0 ₺

valorant.png
Valorant oynarken arkadaşlarınıza sahip olduğunuz skinleri envanterinizden doğrudan gönderme imkânı bulunmaz. Ancak Riot Games’in sunduğu hediye sistemi sayesinde, belirli kostümleri mağaza üzerinden arkadaşlarınıza satın alarak hediye edebilirsiniz. Şu an için bu özellik yalnızca öne çıkan mağaza içerikleriyle sınırlıdır, fakat ilerleyen dönemlerde kapsamının genişletilmesi beklenmektedir.

Valorant’ta Skin Nasıl Hediye Edilir?​

Bir arkadaşınıza skin göndermek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterlidir:
  1. Oyun içinden Mağaza sekmesine girin.
  2. Öne çıkan kostüm paketleri arasından hediye etmek istediğiniz içeriği seçin.
    • Dilerseniz tüm paketi,
    • Dilerseniz paket içindeki tekli görünümleri hediye edebilirsiniz.
  3. Seçiminizi yaptıktan sonra “Hediye Et” butonuna tıklayın.
  4. Arkadaş listenizden hediyeyi göndermek istediğiniz kişiyi seçerek işlemi tamamlayın.
Hediye gönderildiğinde, alıcı oyuncuya oyun içi posta kutusu üzerinden bir bildirim gider.

Hediye Kabul & İade Sistemi Nasıl Çalışır?​

Hediye edilen skinlerin 60 günlük bir geçerlilik süresi bulunur. Bu süre içinde:
  • Kabul edilirse: Kostüm doğrudan alıcının envanterine eklenir.
  • Reddedilirse: Hediye boşa gitmez, harcadığınız VP hesabınıza geri yüklenir.
  • Süre dolarsa: Hediye otomatik olarak iptal edilir ve VP yine size iade edilir.
Bu sistem sayesinde yanlış gönderimlerde veya kararsız durumlarda herhangi bir kayıp yaşanmaz.

Hediye Gönderebilmek İçin Gerekli Şartlar​

Her oyuncu bu özelliği kullanamaz. Skin hediye edebilmek için aşağıdaki koşulların tamamı sağlanmalıdır:
  • Hesabınızın en az 15. seviye olması gerekir.
  • Hediye göndereceğiniz kişi, en az 7 gündür arkadaş listenizde yer almalıdır.
  • Gönderen ve alıcı oyuncular aynı sunucu bölgesinde olmalıdır.
Bu şartlar karşılandığında, Valorant’ta skin hediye etmek oldukça pratik ve güvenli bir işlemdir.

5,786Konular
7,918Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri