İçeriğe geç
Türkiye'nin SRO tanıtım & topluluk platformu

Yardım Silkroad ftw flag edit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dayko59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevaplar6
Görüntüleme1K
Ticaret Puanı
0
Mevcut Bakiye
0 ₺
Herkese selam dostlar ben acemi olarak bazı pk2 örn life bles editini yapıyorum vesayre velhasıl kelam ftw de flagların görüntüsünü değiştirmek istiyorum bununla ilgili yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum

Herkese selam dostlar ben acemi olarak bazı pk2 örn life bles editini yapıyorum vesayre velhasıl kelam ftw de flagların görüntüsünü değiştirmek istiyorum bununla ilgili yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
RefObjCommon Tablosundan mevcut idleri bulup bsrlerini editlemeniz veya değiştirmeniz gerekiyor.

RefObjCommon bağlanmam için sql ihtiyacım var ben GM değilim normal playerim bunu pk2 editör ile çıkarıcı programlarından yapamazmıyım
Pk2 editör ile media.pk2'den \server_dep\silkroad\textdata klasöründen textdata_object.txt bul. İçinde bu flagların ismini arat. Bulduktan sonra SN ile başlayan kodu al ve characterdata dosyalarında tara. Oradan bsr'sine ulaşabilirsin.

Pk2 editör ile media.pk2'den \server_dep\silkroad\textdata klasöründen textdata_object.txt bul. İçinde bu flagların ismini arat. Bulduktan sonra SN ile başlayan kodu al ve characterdata dosyalarında tara. Oradan bsr'sine ulaşabilirsin.
Flagların bsr lerini buldum bu bsr leri ben weapon elixir itemin bsr yolunu değiştirsem olurmu

Konuyu görüntüleyenler

Yükleniyor...
Yükleniyor...
Şu anda sitemizde 23,368 Aktif Kullanıcı
Çevrimiçi üyeler
Konular 1,077
Mesajlar 3,777
Kullanıcılar 1,497
Son üye LuvionHQ 
Geri