Tartışma Hoş Geldiniz! Sizleri Teşvik Eden veya Soğutan Forum Deneyimleri Neler?

Cevaplar5
Görüntüleme314
Web sitesi
www.vsroeventbot.com
Discord
Promaker
Mevcut Bakiye
30 ₺
Merhaba değerli dostlar,

Yeni bir topluluk oluşturma sürecindeyiz. Piyasada bugüne kadar hayata geçirilmiş ve geçirilmemiş tüm fikirleri detaylı şekilde analiz ediyor, uzun süredir bu proje üzerinde titizlikle çalışıyoruz.

Bu süreçte sizlerin görüş ve önerileri bizim için büyük önem taşıyor. Forumumuzda hangi içeriklerin ve özelliklerin yer alması gerektiğine dair fikirlerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Katkılarınız, topluluğumuzu daha güçlü ve verimli bir yapıya kavuşturmamıza yardımcı olacaktır.

Şimdi formu incelediğimde büyük kitlelere hitap etmesi güzel sadece tr sro değil bunun gibi oyunlarda olması ben trsroda oynuyorum elimden geldiğince ph bottan hatalar için video paylaşımı yapıyorum ama oyun hakkında bilgilendirme görevler ve nasıl bir yol izleneceği oyuna yeni başlayanlar için önemli bir yol gösterici olabilir eski oyuncular zaten çoğu şeyi bildiği için yeni kullanıcılara hitap etmek tr sro adına iyi olur daha çok kullanıcı çeker

Geçmişten günümüze, açılan ve açılacak olan tüm forum sayfaları birbiri ile aynı..
Buna fark yaratmak adına, forum sahibi olarak kullanıcılarınıza değer verip bunuda hissettirmeniz yeterli olacaktır.

JoymaxHub olarak arka planda çalışan ekibiniz yıllardır bu piyasanın içerisinde yer edinmiş, ve piyasayı yakından takip eden bir ekip olması nedeni ile;
Başarıyı elde etmeniz çok zor olmayacak, gelecekte ana sayfanın tamamını reklamlarla doldurmak yerine belli bir sistem ile devam etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Başarılarınız daim olsun :cool:

5,786Konular
7,930Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri