Rehber Elder Scrolls 6 İçin Bekleyiş Uzayacak (2026) - Son Gelişmeler

Cevaplar0
Görüntüleme33
Discord
qewrty
Mevcut Bakiye
0 ₺

1770622283_1eeffe2450ec7434.jpg

✍️ Muhammed Kayan | 📅 11.11.2025 - 08:39 | 🏷️ Oyun Haberleri

Elder Scrolls 6 İçin Bekleyiş Uzayacak hakkında merak edilen her şeyi derledik. İşte bilmeniz gereken tüm detaylar ve son gelişmeler.

Todd Howard, Elder Scrolls 6’nın henüz oynanabilir durumda olmadığını açıkladı. Ünlü yönetmene göre oyunun çıkışı hâlâ çok uzak.

Bethesda’nın efsanevi rol yapma serisinin yeni halkası Elder Scrolls 6 , bir süre daha raflarda yerini alamayacak gibi görünüyor. Stüdyonun kreatif direktörü Todd Howard, yaptığı son açıklamada oyunun “henüz hazır olmaktan çok uzak” olduğunu belirtti. Serinin uzun süredir beklenen yeni bölümüne dair sabırsızlanan hayranlara seslenen Howard, “sabır telkin ettiğini” söyledi ve çıkış süreciyle ilgili beklentileri düşürdü.

Bethesda, Elder Scrolls 6 İçin Acele Etmiyor

Todd Howard, GQ dergisine verdiği röportajda Elder Scrolls 6’nın geliştirme sürecinin erken aşamalarında olduğunu doğruladı. Oyunun oynanabilir bir hâle gelmesi için hâlâ uzun bir yol bulunduğunu belirten yönetmen, “Henüz erken konuşmak istemiyorum. Oyunu görmek için sabırlı olun, çünkü ben de öyle yapıyorum,” ifadelerini kullandı.

1770622283_51b154c13923ff5b.jpg

Howard, Make-A-Wish iş birliği kapsamında yapılan bir bağış kampanyasında, oyunda yer alacak bir karakter için üç saatlik bir test oturumu gerçekleştirdiklerini de açıkladı. Ancak bu testin, çıkış tarihine yakın olunduğu anlamına gelmediğini vurguladı. “Bu sadece küçük bir iç testti. Henüz paylaşmaya hazır olduğumuz bir şey yok,” diyen Howard, sürecin gizliliğini korumakta kararlı olduklarını belirtti.

Deneyimli yönetmen, Elder Scrolls 6 ’nın tanıtım süreci için de farklı bir yaklaşım düşündüğünü söyledi. “Benim mükemmel senaryom,” dedi Howard, “bir süre sessiz kalıp, ardından bir gün oyunu aniden duyurmak olurdu.” Bu açıklama, olası bir “gölge lansman” yani habersiz çıkış ihtimalini de güçlendiriyor.

Howard, Oblivion Remaster’ın geçtiğimiz Nisan ayında benzer bir şekilde sürpriz biçimde yayınlanmasının başarılı bir test olduğunu söyledi. “Bunu bir prova olarak düşünebilirsiniz,” diyerek, aynı yöntemin Elder Scrolls 6 için de gündemde olabileceğini ima etti.

Özetle, Elder Scrolls hayranlarının birkaç yıl daha beklemesi gerekecek gibi görünüyor. Bethesda, acele etmeden, seriye yakışacak kapsamlı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şimdilik hayranlar için en gerçekçi beklenti, 2027 veya sonrasını işaret ediyor.

Konuyla ilgili görüşlerinizi ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu içerik Merlin'in Kazanı kaynağından alınmıştır.

5,786Konular
7,918Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri