- Discord
- qewrty
- Mevcut Bakiye
- 0 ₺
Oyun severler için önemli bir haber daha. Borderlands 4 2026 Yol Haritası Açıklandı ile ilgili kapsamlı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.
Borderlands 4 için paylaşılan 2026 yol haritası, ücretsiz ve ücretli içeriklerle dolu bir yılın sinyalini verdi.
Uzun süredir yeni içerikleri merakla takip edilen Borderlands 4, 2026 yılına dair planlarıyla yeniden gündemde. Oyunun geleceğini şekillendirecek yol haritası, hem ücretsiz güncellemeleri hem de büyük çaplı genişleme paketlerini kapsayan bir yapı sunuyor. Yapılan açıklamalar, Borderlands 4 evreninin önümüzdeki yıl boyunca adım adım genişleyeceğini ve oyuncu deneyimini derinleştirecek önemli yeniliklerin yolda olduğunu gösteriyor.
Borderlands 4 İçin 2026 İçerik Planı Netleşti
Paylaşılan yol haritasının ilk adımı, Borderlands 4 için yayınlanan büyük bir ücretsiz güncelleme oldu. Bu güncellemeyle birlikte oyuna fotoğraf modu eklenirken, oyuncular farklı kamera açıları, ekran ayarları ve görsel seçeneklerle anlarını kaydedebilecek. PC, Xbox ve PlayStation 5 kullanıcılarını kapsayan bu yenilik, oyunun görsel yönünü ön plana çıkaran bir adım olarak dikkat çekiyor.
2026’nın ilk çeyreğinde ise Borderlands 4 için hem ücretsiz hem de ücretli içerikler devreye girecek. Ücretli tarafta ikinci Bounty paketi olan “Legend of the Stone Demon” oyuncularla buluşacak. Aynı dönemde sunulacak ücretsiz içerik ise oyuna Pearlescent Rarity ekleyerek ganimet sistemini daha da çeşitlendirecek.
İlk çeyreğin ilerleyen dönemlerinde yayınlanacak ilk hikâye paketi, Borderlands 4 evrenini yeni bir bölgeyle genişletecek. “Mad Ellie and the Vault of the Damned” adlı bu güncelleme, Kairos adlı yeni bir bölgeyi, taze görevleri ve oyunun ilk yeni Vault Hunter’ı C4SH’i oyuncularla tanıştıracak. Hikâye odaklı bu adım, anlatı tarafında önemli bir genişleme sunmayı hedefliyor.
Yılın ikinci çeyreğinde ise yeni Bounty paketleri, ek hikâye içerikleri ve şimdiye kadarki en zorlu endgame görevlerinden biri oyuna eklenecek. Seviye sınırlarının yükseltilmesi, paylaşımlı ilerleme sistemi ve platformlar arası kayıt desteği gibi yaşam kalitesi iyileştirmeleri de Borderlands 4 deneyimini daha kapsamlı hâle getirecek.
Hatırlatma
Bu yıl MSI iş birliğiyle düzenlenen Merlin’in Kazanı Yılın Oyunu Ödülleri 2025 kapsamında, oylamaya katılan oyuncular arasından 3 kişi ödül kazanma şansı yakalayacak. Çekilişle belirlenecek kazananlara; MSI 24.5” MAG 255F E20 oyuncu monitörü, MAESTRO 300 kulaklık ve FORGE GK300 RED TR oyuncu klavyesi hediye edilecek. Oylama ve çekiliş süreci 17 Ocak itibarıyla başladı ve 1 Şubat saat 23:59’a kadar devam edecek.
Bu konuyla ilgili en güncel gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz. Yeni bilgiler geldikçe içeriğimizi güncelleyeceğiz.
Bu içerik Merlin'in Kazanı kaynağından alınmıştır.