Rehber Arknights: Endfield Daha Çıkmadan Rekora Koşuyor (2026) - Oyun Dünyasından Haberler

Cevaplar0
Görüntüleme40
Discord
qewrty
Mevcut Bakiye
0 ₺

1770620035_3b9b0d4d3ea0530e.jpg

✍️ Muhammed Kayan | 📅 17.01.2026 - 09:29 | 🏷️ Oyun Haberleri

Arknights: Endfield Daha Çıkmadan Rekora Koşuyor hakkında merak edilen her şeyi derledik. İşte bilmeniz gereken tüm detaylar ve son gelişmeler.

Arknights: Endfield, küresel çıkışına günler kala ulaştığı ön kayıt sayısıyla dikkat çekiyor ve daha şimdiden gacha türünün en iddialı yapımlarından biri olacağını gösteriyor.

Henüz çıkmadan büyük bir rüzgâr yakalayan Arknights: Endfield , paylaşılan verilere göre 35 milyonu aşkın oyuncunun ön kayıt yaptırmasıyla adeta rekora koşuyor. Ücretsiz oynanış modeline sahip aksiyon RPG, 22 Ocak 2026’da PS5, PC ve mobil platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanacak. Bu rakam, yalnızca tek bir platforma değil, tüm platformlara yayılan toplam ilgiyi yansıtıyor ve Endfield’i şimdiden Honkai: Star Rail ve Wuthering Waves gibi devlerle aynı ligde konumlandırıyor.

Arknights: Endfield Neden Bu Kadar İlgi Görüyor?

Arknights: Endfield, serinin klasik kule savunma yapısından uzaklaşıp gerçek zamanlı aksiyon RPG formülüne yönelmesiyle öne çıkıyor. Oyuncular bu kez Talos-II adlı tehlikeli bir gezegende, Endfield Industries çatısı altında keşif, savaş ve yönetim odaklı bir deneyime adım atıyor. İlginin bu kadar yüksek olmasının arkasında da tam olarak bu “alışılmışın dışına çıkma” hamlesi yatıyor.

Oyunun dikkat çeken temel özellikleri kısaca şöyle:

• Gerçek zamanlı aksiyon odaklı, dört kişilik parti savaş sistemi
  • Yarı açık alanlarda keşif, görevler ve kaynak toplama
  • Gacha tabanlı karakter kazanımı (banner, nadirlik, pity sistemi)
  • Üretim, üs kurma ve fabrika simülasyonu içeren yönetim mekanikleri
  • Savaşla doğrudan bağlantılı kaynak ve lojistik planlaması
  • PS5, PC ve mobil arasında çapraz oynanış desteği

Gacha türünde ön kayıt sayıları genelde yüksek olur, ancak 35 milyon barajı Arknights: Endfield’i gerçekten ayrı bir yere koyuyor. Üstelik bu ilginin yalnızca mobil oyunculardan gelmemesi, konsol tarafında da güçlü bir beklenti oluştuğunu gösteriyor.

Elbette ön kayıt sayıları tek başına uzun vadeli başarı garantisi değil, ancak oyunun çıkışa bu kadar güçlü bir ivmeyle girmesi, Arknights: Endfield’in inişinin yumuşak değil, oldukça ses getiren bir iniş olacağına işaret ediyor.

Bu ve benzeri konulardaki en güncel haberleri takip etmek için forumumuzu düzenli olarak ziyaret edebilirsiniz.

Bu içerik Merlin'in Kazanı kaynağından alınmıştır.

5,786Konular
7,915Mesajlar
1,005Kullanıcılar
Geri